Bamsefest i barnehagen - Hurra!!

Jeg er en gammel teddybjørn så snill som bare det.......... Tenk at vi har fått gave av selveste Brannbamsen Bjørnis.....

Tiden var inne for årets bamsefest i barnehagen.

Det er viktig å feire de gode bamsene. Bamsene som kan hjelpe oss til å sove om natten, trøste oss når vi blir litt triste og følge oss på mange spennende reiser til barnehagen, bestemor og bestefar eller til det store landet som kalles syden.

Vi kan jo ikke feire alle bamsene, kun den ene som er den viktigste. Valget på hvem som fortjener å bli feiret kan være litt vanskelig, men når valget endelig er avgjort, glitrer det av stolthet i øynene på barna. Bamsefest er alltid gøy!

Det danses til fengende farger og glade toner, vennesangen er best!

 

Det er deilig med litt avkjøling i bassenget, når svetten siler og både barn og bamser trenger et forfriskende bad......

 

Vi tegner imens vi venter på gaven vår fra selveste Bjørnis......

 

Ååååh, egen Bjørnistatovering på hånda, det er stas det :)))

 

Når vi danser, hopper og har det så gøy, kan jo uhellet være ute......, da er et bamsesykehus bra å ha. Hva feiler det denne bamsen da? Hjerteslagene er jo bra, bildet på scanneren er bra, hmmmm. Da gir vi en god klem, setter på bandasje og plaster, så blir det meste bra igjen:))

BAMSEFEST PÅ BARNEHAGEN ER ALLTID SÅ GØY!!!!